• ps7
  • ps6
  • Betina_H_P_4a

Jeg hedder Bettina Thaisen og er ejer af the b office. Jeg har de sidste 20 år beskæftiget mig med og haft stor passion for illustrationer. Jeg er uddannet Cand. merc i Design & Communication Management – fra Danmarks Designskole og Copenhagen Business School i 1996, og sprang straks derefter ud i livet som selvstændig.

I 1996 startede jeg Illustrationsbureauet – et bindeled mellem illustratorer og kunder – og jeg har gennem årene repræsenteret nogle af Danmarks dygtigeste illustratorer i mit bureau, navne som:

— Mads Berg
— Rasmus Bregnhøi
— Otto Dickmeiss
— Morten Voigt
— Ulla Puggaard
— Mark Airs
— Toril Bækmark
— Johannes Bojesen
— Majbritt Linnebjerg
— Nygårds Maria
— Philip Ytournel
— Stine Illum
— Lea Hebsgaard
— Jacobina Jacobsen
— Jørgen Stamp
— m.fl.

De fleste af de illustratorer jeg arbejdede med, er uddannet fra Danmarks Design Skole i København eller Designskolen i Kolding, men fælles for dem alle er, at de har udviklet deres eget illustrationsunivers – som gør dem hver især helt unikke.

Kunderne som vi typisk arbejdede for var reklamebureauer, designtegnestuer, bogforlag, inhouse tegnestuer, fagblade m.m. Og vi leverede illustrationer til Ikea, Egmont, Novo, Dansk Blindesamfund, Bonniers, Danske Kommuner, Lego, BR, div. fagblade. og mange mange flere.

Selvom jeg har sluppet Illustrationsbureauet, er min passion for illustration ikke blevet mindre siden da – og mens jeg “sov” er der skudt en hel generation af unge illustrative talenter op, som jeg håber, at jeg kan vise værker fra på denne side – til inspiration og begejstring for andre.

Mit seneste projekt med illustratorer var et velgørenhedsprojekt for Folkekirkens Nødhjælp.